Belangrijk: aanpassing changelog

Volgen

Vanaf de volgende oplevering zullen mails m.b.t. de API changelog op een andere manier verstuurd worden, middels een nieuwsbrief.

Iedereen die op moment van schrijven geabonneerd is op deze sectie in helpdesk portaal zal vanzelf worden overgezet naar deze nieuwsbrief. Er is daarvoor GEEN actie benodigd. Per mail zal dit nog worden bevestigd.

Voor iedereen die nog niet geabonneerd is op de API changelog. Je kunt je aanmelden via de volgende landingspagina:  https://www.loket.nl/aanmelden-nieuwsbrief-changelog/

Deze sectie op het helpdesk portaal zal t.z.t. komen te vervallen.