Samenwerking met Avans Academie

Volgen

We tekenden maandag 12 oktober 2020 de overeenkomst met Avans Academie voor een strategische samenwerking waarin studenten van de Associate degree Human Resource Management worden opgeleid aan de hand van Loket.nl.
Zij worden daardoor op een praktische manier klaargestoomd voor het vak en zullen dus als professionals het werkveld betreden. Mocht je meer willen lezen over deze samenwerking? Lees dan 
dit artikel terug.

We hopen met deze mooie samenwerking een volgende stap te zetten in het in staat stellen van administratiekantoren om de dienstverlening naar hun klanten toe verder uit te breiden.
We merken dat alleen het vervaardigen van de salarisstrook niet meer afdoende is en dat de werkgever vaak op andere vlakken ontzorgd wilt worden.
We kennen binnen Loket.nl al laagdrempelige HR-modules en met deze stap zou een administratiekantoor hier ook een stukje (HR)advisering bij kunnen betrekken.

Avans Academie zoekt op dit moment bedrijven en/of accountantskantoren waar deze studenten stage kunnen lopen. Ze denken hierbij aan bedrijven waar studenten de gelegenheid krijgen om zich te ontwikkelen tot beginnend HR-professional op tactisch niveau.

Zij hebben namelijk professionele HRM -stagiaires ‘in de aanbieding’ die praktijkgericht denken én doen. Een win-win situatie dus! Je kunt eventuele interesse hier kenbaar maken of bij vragen contact opnemen met Lea Goedhart op lcsa.goedhart@avans.nl of via 06-47151699.
Met Lea kun je ook contact opnemen als je een ander idee hebt, zoals bijvoorbeeld een HR-vraagstuk of los project waarbij je graag een student zou willen aanhaken.

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0