Het digitale dossier in het nieuwe Loket.nl

Volgen

Per 27 oktober 2020 is het in de nieuwe versie van Loket.nl mogelijk om het Werknemersdossier en het Werkgeversdossier te gebruiken. Een verdere uitleg hiervan vind je hier.

Zoals aangeven in het gelinkte artikel bestaat deze eerste oplevering van het kunnen muteren van het werknemersdossier en het werkgeversdossier. In een latere fase zullen ook de overige onderdelen volgen.

Nog niet helemaal bekend met het digitale dossier in Loket.nl? Bekijk dan de overige informatie op een aparte sectie op het helpdeskportaal: https://helpdesk.loket.nl/hc/nl/sections/360003683179-Dossiervorming