Het digitaal dossier in het nieuwe Loket.nl

Volgen

Vanaf 27 oktober 2020 is het in het nieuwe Loket.nl mogelijk om het digitale dossier te gebruiken.
Met deze oplevering hebben we weer een belangrijke stap gezet in het verder in gebruik nemen van het nieuwe Loket.nl!

In een latere fase zullen we ook de overige onderdelen van het digitaal dossier gaan integreren in het nieuwe Loket.nl. Denk hierbij aan het digitaal kunnen ondertekenen van documenten, het kunnen genereren van documenten middels een template en het kunnen bewerken van de autorisatiematrix.

Het Werknemersdossier vind je uiteraard terug op medewerkersniveau en wel onder HRM - Werknemersdossier.

De werking is hetzelfde gebleven als in Loket.nl Classic.
Het is dus mogelijk om een document toe te voegen, te bewerken en te verwijderen.
Nog wel een kleine kanttekening hierbij, de maximale bestandsgrootte van een te uploaden bestand is nu nog 10MB. We verwachten dit in de toekomst verder te breiden.

Verder zijn er een paar kleine verbeteringen doorgevoerd. Dat zijn:

• Wanneer je een bestand verwijderde uit het Werknemersdossier en je had hiervoor een filter ingesteld, dan verdween de filter na het verwijderen van het bestand. Dat is nu niet meer zo.

• Wanneer een Werknemersdossier een hoop dossierstukken bevat, werkte de filtering en paginering niet juist. Ook dit probleem is opgelost.

• Je kunt nu direct vanuit het totaaloverzicht van het Werknemersdossier een document bewerken zonder het document aan te hoeven klikken.

Verder is ook het Werkgeversdossier opgenomen in het nieuwe Loket.nl. Deze vind je terug onder Werkgever - HRM - Werkgeversdossier. Ook hier is de werking hetzelfde gebleven.