Loonaangifte downloaden en betalen via iDEAL

Volgen

Het inzien en betalen van de loonaangifte middels iDEAL kan op 2 plaatsen, namelijk via de Overzicht pagina op werkgeverniveau en via Salarisverwerking – Loonaangifte.

In het nieuwe Loket.nl is het dus mogelijk om je loonaangifte gelijk over te maken via iDEAL. In dit artikel staat precies beschreven hoe je dit kan doen. Heb je geen iDEAL knop? Vraag dan aan je contactpersoon van je accountantskantoor om het recht 'download betaalbestanden' te activeren.

Qries