Downloaden overzichten en betaalbestand

Volgen

In het nieuwe Loket.nl vind je uiteraard ook de loonruns. Ook het downloaden van het SEPA bestand kan hier heel gemakkelijk. Je kunt dit bestand benaderen via Salarisverwerking -> Loonruns, maar ook via Overzicht kun je de laatste loonrun inzien en het SEPA bestand downloaden.
Verder zijn hier ook de andere overzichten ten behoeve van de salarisverwerking te vinden.
Navigeer je via Salarisverwerking naar de loonruns, dan zie je bovenin ook Journaliseren, Loonaangifte en Pensioenaangifte. Op deze manier heb je dus alle stappen van het verloningsproces bij elkaar.

In april 2020 nam Igor een filmpje op waar je kunt zien hoe je makkelijk de Loonoutput uit het nieuwe Loket.nl haalt. Klik hier om het filmpje te bekijken. Let op, inmiddels hebben we al meer functionaliteiten ingebouwd.