Startscherm werknemer

Volgen

Het is in het nieuwe Loket.nl natuurlijk ook mogelijk om zaken op dienstverbandniveau in te zien en te muteren. Wanneer je op onderstaande knop drukt, kun je de dienstverbanden raadplegen. 

mceclip1.png

Aan de linkerkant van het scherm verschijnen de navigatieknoppen om door het dienstverband te navigeren. 

 

mceclip3.png

Bij Overzicht vind je de persoonsgegevens van de werknemer en het persoonlijk takencentrum. Ook heb je in 1 oogopslag zicht op de Loonontwikkeling en Verlofsaldi van de werknemer.

mceclip2.png

Onder deze knop vind je alle gegevens die van toepassing zijn op het Dienstverband, zoals de Arbeidstijd en de Hoedanigheden. Ook is dit de plek waar je de werknemer Uit dienst kan melden. 

mceclip4.png

De persoonsgegevens vind je onder de knop Persoon. Hier kun je Contactpersonen inzien en muteren evenals de gegevens voor de Identificatie.

 

mceclip5.png

Bij de Arbeidsvoorwaarden vind je de opties Beloning, Regelingen en Verzekeringen. Al deze gegevens zijn ook te muteren. Dit is dus de plek waar je het salaris van de werknemer regelt en waar je kunt zien aan welke verlofregeling de werknemer hangt.

mceclip6.png

Het is ook mogelijk om op individueel niveau de variabele gegevens in te voeren, dat kan onder de Salarisverwerking. Je vindt hier de Variabele gegevens, Fiscale gegevens, Fondsen, Grondslagen, Excasso en Diversen.

mceclip7.png

Onder deze knop vind je de Verlofadministratie van de werknemer.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0