Startscherm werkgever

Volgen

Wanneer je Loket.nl opent, dan kom je op de overzichtspagina, dit noemen we het Startscherm Werkgever.
Op deze startpagina zien we aan de linkerzijde de navigatieknoppen en aan de rechterzijde de status van de laatste loonrun, loonaangifte, pensioenaangifte en geëxporteerde journaalrun. Door 1 druk op de knop benader je deze items. De overzichten en downloads zijn ook al te downloaden vanaf deze pagina.

Rechts bovenin vind je 5 knoppen, hieronder worden deze toegelicht. We noemen dit ook wel het Takencentrum

Dit is de knop voor de openstaande signaleringen. Deze kunnen hier worden gelezen en worden behandeld.

Hier staan de openstaande verlofaanvragen, deze kunnen hier goedgekeurd of geweigerd worden.

De ingediende declaraties zijn hier in te zien en te behandelen.

Met deze knop open je de kalender. Je kunt hier zien wie verlof heeft, ziek is, aan het werk is volgens het rooster en je kunt hierbij een periode selecteren van wanneer je dit wilt zien. De legenda staat onder de kalender vermeld.

Hier open je de Browser variabele gegevens. Lees hier over meer in dit artikel

Verder vind je op deze pagina nog de verjaardagswidget en de Afwezigheidswidget

Downloaden werkgeversbestand

Wanneer je als gebruiker het recht Downloaden werkgevergegevens en het product Downloaden werkgevergegevens(1060) hebt, dan kun je een bestand op te vragen met daarin veel werkgever en dienstverband gegevens. Handig als input voor bijvoorbeeld je dashboard. Het betreft een widget op de startpagina van het nieuwe Loket.nl

Bekijk dit artikel maar eens om te kijken hoe dit precies in zijn werk gaat.