Navigeren in het nieuwe Loket.nl

Volgen

Het design van het nieuwe Loket.nl is volledig responsive. Dit houdt in dat de indeling van het scherm van het nieuwe Loket.nl zich automatisch aanpast aan het type scherm dat je gebruikt, of dit nou een laptop, tablet of mobiele telefoon is. Wil je meer weten over het navigeren? In dit filmpje, legt Igor uit hoe je nu precies door het nieuwe Loket.nl navigeert.

Afhankelijk van de rechten en producten die je hebt, staan er aan de zijkant knoppen om te navigeren.

Bovenaan staat de geselecteerde werkgever. Heb je toegang tot meerdere werkgevers, dan kun je deze selecteren door op de 3 streepjes te drukken.

Hier vind je de overzichtspagina van de werkgever, we noemen dit het startscherm van de werkgever. Meer over de overzichtspagina, vind je in dit artikel.

Op het dashboard vind je statistieken over o.a. verlof en verzuim. In dit webinar bespreken Eline en Anouk de mogelijkheden van het HR dashboard.

Door op deze knop te drukken, kom je in het salarisverwerkingsgedeelte van de werkgever. Hier vind je:
- Goedgekeurde loonruns

- Geëxporteerde journaalruns
- Loonaangiftes

Bij bedrijfsgegevens kun je alle contactgegevens van de werkgever inzien en bewerken.

Bij het beheer kun je de tabellen van Functies, Afdelingen en Workflows inzien en bewerken.

Onder deze knop vind je de dienstverbanden van de werkgever. Je vindt hierover meer informatie in deze sectie