Inloggen

Volgen

Het is hartstikke simpel om in het nieuwe Loket.nl in te loggen. We vertellen je de 2 opties!

Wanneer je gewend bent om in de klassieke versie van Loket.nl in te loggen, dan kun je middels de knop rechtsbovenin je scherm doorklikken naar de nieuwe versie

Wil je direct inloggen in het nieuwe Loket.nl? Navigeer naar https://app.loket.nl om in te loggen in de applicatie.
Ben je je inloggegevens vergeten, dan zijn deze makkelijk op te vragen via de optie ‘Wachtwoord vergeten?’ of ‘Gebruikersnaam vergeten’.

Op het inlogscherm is tevens een logo van Trust Guard te vinden. Dit maakt onderdeel uit van de veiligheid van de applicatie.