Webinar segmentbenadering totaal

Volgen

In deze webinar gaan we in hoe we jullie de komende tijd gaan helpen om op basis van werkgeversegmenten de uitrol van het nieuwe Loket zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onderaan dit artikel vind je nog een andere Powerpoint, welke gedeeld kan worden.

Vanuit de wensen van de gebruikers, zijn we Loket 3.0 gaan ontwikkelen. We hebben een ruime capaciteit aan ontwikkelaars zitten, maar we zullen altijd moeten blijven beoordelen waar wij als eerst mee aan de slag gaan.
Het huidige Loket.nl is destijds vooral ontwikkeld voor accountantskantoren, maar we hebben gemerkt dat onze gebruikers veranderd zijn. Andere gebruikers, meer gebruikers en gebruikers met andere wensen en benodigdheden. Ook die groep gebruikers willen we bedienen. Zelfredzaamheid en gebruikersgemak staan hierbij hoog in het vaandel en natuurlijk wil het oog ook wat.

Loket 3.0 gaat ontwikkeld en geïmplementeerd worden op basis van werkgeversegmenten. Om zo stil te staan bij wensen van onze klanten en de bril op te zetten van verschillende soorten gebruikers.

Segment 1
DGA
- 1 tot 2 verloningen per maand
- Weinig mutaties
- Toegang tot loonoutput
- Loonaangifte betalen met 1 druk op de (iDEAL) knop

Segment 2
Eenmanszaak
- Meewerkend voorman met 3 – 5 werknemers
- Weinig mutaties
- Toegang tot loonoutput
- Raadplegen van WG-dossier/WN-dossier

Segment 3
Kleine werkgever
- 6 tot 10 werknemers
- Toenemende administratieve verplichtingen
- Beperkt gebruik HRM-module

Segment 4
Middelgrote werkgever
- 11 tot 50 werknemers
- Gebruik van HRM-functionaliteiten zoals documentgeneratie, digitaal ondertekenen en de verlofmodule
- Workflowgenerators
- Overzichten

Segment 5
Grote werkgever
- Meer dan 50 werknemers
- Muteren zelf
- Gebruiken bijna alle functionaliteiten in Loket.nl, zoals pensioenaangiftes en journalisering

Segment 6
Providergebruikers
- Deze gebruikers gebruiken Loket.nl dagelijks en maken gebruik van iedere functionaliteit in Loket.nl

We zullen dus op basis van segmentatie, steeds verder ontwikkelen. De DGA-gebruiker hebben we een korte tijd geleden nog beter kunnen bedienen door het inbouwen van de iDEAL knop voor het betalen van de loonaangifte. Als Loket.nl waren wij hier de eerste mee, omdat we weten hoe belangrijk het is om te innoveren. Binnenkort komen de WG/WN-dossiers in Loket 3.0 om zo segment 2 te completeren.

Voor onze klanten is het belangrijk om ook geleidelijk over te gaan Loket 3.0. Natuurlijk helpen we jullie met een soepele overgang door o.a.:

- Het plaatsen van gerichte appcues
- Een makkelijke terugschakeling van Loket 3.0 naar Loket.nl met 1 druk op de knop
- Webinars, workshops en artikelen op ons portaal