Loonaangifte betalen middels iDEAL is een feit!

Volgen

Het is zover! Per 15 september 2020 is het in de nieuwe versie van Loket.nl mogelijk om de loonaangifte middels iDEAL te betalen. Met een druk op de knop maak je de betaling in orde. Hiermee zetten we een stap om het betalen van de loonheffingen nog eenvoudiger voor je te maken, want “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Wil je alles weten over deze mooie toevoeging? Lees dan meer in ons uitgebreide artikel.