Journalisering Twinfield op basis van OAuth

Volgen

De koppeling met Twinfield leg je vast via Mijn koppelingen.

1. Klik op het tandwiel rechtsboven in de applicatie

mceclip4.png

2. Klik op Mijn koppelingen, er verschijnt een pop-up venster. 

mceclip6.png

3. Klik op het icoontje mceclip7.png om de koppeling vast te leggen.

mceclip1.png

Nadat je een omschrijving hebt opgegeven klikt je op het icoontje mceclip9.pngwaarna het inlogscherm van Twinfield verschijnt. 

mceclip2.png
Hier vul je jouw gebruikelijke inloggegevens in (Gebruikersnaam, Wachtwoord en Omgevingscode) en klik je op de button Inloggen.

mceclip3.png

Laat alle vinkjes aanstaan. 
Klik vervolgens op Yes, Allow. Je komt dan weer automatisch terug in Loket.nl en je ziet de melding, “De koppeling is succesvol tot stand gebracht”.

 

Koppelen externe applicatie

Nu de koppeling tot stand is gebracht, kun je deze ook activeren in het journaal. Ga hiervoor naar Beheer - Journaal en klik op Journaalinrichting. Kies bij Journaalapplicatie voor Twinfield. In het veld 'Koppeling' kun je de naam van de koppeling selecteren welke je zojuist hebt aangemaakt. Moet de journaalpost direct na accorderen loonrun worden gestart en naar Twinfield worden geëxporteerd geef dat dan aan zoals in onderstaand scherm.

mceclip6.png

Journaliseren met Twinfield (automatisch)

Maak je nog geen gebruik van automatisch exporteren journaal? Volg dan onderstaande methode.  Ga naar Salarisverwerking - Journaliseren in Loket.nl en start daar de journaalrun voor de goedgekeurde loonrun.

Vervolgens verschijnt de journaalrun onder Niet geëxporteerde journaalruns.

mceclip8.png

Hier kun je kiezen voor Downloaden en Versturen. Kies je voor de optie Versturen dan wordt de journaalpost door Loket.nl aangeboden aan Twinfield. Je kunt de standaard waardes tot dat moment nog muteren.

 

Aanvullende informatie

Foutieve koppeling gemaakt?

Heb je per abuis een foutieve koppeling gelegd dan kun je deze via Mijn koppelingen (middels tandwiel rechtsboven) verwijderen. Een gebruiker waar een koppeling actief is kun je niet verwijderen.

 

 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0