Video: Fleurtjedag activeren in Loket.nl

Volgen

We nemen het ons allemaal voor: even stilstaan bij de bijzondere en belangrijke momenten van onze medewerkers en relaties. Maar het ook daadwerkelijk doen? We vergeten het allemaal wel eens. Zou het niet fijn zijn als die momenten voor jouw klanten worden onthouden? Dat kan met Fleurtjedag! In dit artikel ontdek je meer over Fleurtjedag en hoe je het product kunt activeren in Loket.nl. 

Wat is Fleurtjedag?
Een blijk van waardering, een felicitatie, een bedankje of een hart onder de riem. Op belangrijke of bijzondere momenten is het extra belangrijk voor werkgevers om betrokkenheid te tonen naar medewerkers en relaties. Iemand verrassen met een mooie attentie kun je met een gerust hart aan Fleurtjedag overlaten.

Verras een jarige op zijn of haar verjaardag bijvoorbeeld met een bos bloemen, bedank een relatie voor de fijne samenwerking met een goede fles wijn of verwelkom een nieuwe collega met een feestelijke slagroomtaart op de eerste werkdag. Ook voor een jubileum, verhuizing of ander zakelijk moment heeft Fleurtjedag waardevolle geschenken.

Goed werkgeverschap? Help je klanten! 
Wil een klant van jou gebruikmaken van Fleurtjedag? Dan kan hij een abonnement afsluiten om medewerkers te verrassen met een geschenk op basis van door hem aangegeven criteria, zoals dienstjubilea, verjaardagen of ziekte. Uit Loket.nl kunnen we deze momenten automatisch registreren. Zo mist een werkgever echt geen moment! Jij helpt je klanten toch ook graag bij het tonen van attent werkgeverschap.

Een geautomatiseerde attentie-service
Wat biedt de koppeling met Fleurtjedag? De voordelen voor een werkgever op een rij:

  • Een werkgever geeft aan op welke bijzondere momenten je er wilt zijn voor de medewerkers.
  • Uit Loket.nl registreren we deze momenten.
  • Als de bijzondere dag is aangebroken, sturen we automatisch het gekozen geschenk naar de betreffende medewerker.
  • Facturatie vindt achteraf plaats op rekening.

Hoe activeer je Fleurtjedag voor je klanten?

Bekijk in onderstaande instructievideo hoe eenvoudig je Fleurtjedag kunt activeren voor je klanten.

Wil je meer weten over Fleurtjedag? Kijk dan eens op www.fleurtjedag.nl. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0