Storing koppeling Exact Online journalisering (opgelost)

Volgen

UPDATE 04-08-2020: Storing is inmiddels verholpen en de koppeling werkt weer, de oorzaak lag bij Exact Online.

Alle gevallen waarbij er een koppeling is proberen te leggen tussen 31 juli en 3 augustus  zal de klant zelf de koppeling opnieuw moeten refreshen via het tandwieltje en handmatig hun journaalpost moeten aanbieden aan Exact.

We hebben dit in onderzoek en zullen via dit bericht communiceren wanneer de problemen voorbij zijn en wat de te nemen stappen zullen zijn