Aangifte PAWW middels overzicht

Volgen

Het is helaas bij de organisatie SPAWW nog steeds niet mogelijk om een geautomatiseerde aanlevering te doen. Om deze handmatige aangifte toch zo makkelijk mogelijk te maken hebben we hiervoor een specifiek overzicht gemaakt waarin alle gegevens staan die je nodig hebt voor het kunnen doen van de aangifte. Dit overzicht vind je terug in Loket Classic onder Salarisverwerking - Overzichten - Jaaroverzicht PAWW aangifte.

1.jpg


Let op: Een nadeel van dit overzicht is dat terugwerkende kracht mutaties niet in de betreffende maand opgenomen zijn. Indien er een correctie heeft plaatsgevonden, is dit overzicht dus niet toereikend!
In het geval van een correctie kun je het beste het run overzicht werkgever/werknemer erbij nemen.

2.jpg

Op het laatste blad, totaal van de werkgever, zie je de componenten die je nodig hebt voor het kunnen doen van de aangifte inclusief deze twk mutaties. Om het aantal medewerkers te tellen kun je kijken naar het aantal pagina's van het run overzicht (minus de laatste pagina, aangezien dit de totalen van de werkgever zijn).

 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0