Voortgang ontwikkeling nieuwe versie van Loket.nl

Volgen

De nieuwe versie van Loket.nl is voor een steeds grotere groep gebruikers geschikt. Wat kunnen gebruikers (afhankelijk van de toegekende rechten) nu al in de nieuwe versie van Loket.nl?

Log in op https://login.loket.nl met je huidige productieaccount om toegang te krijgen tot ons nieuwe Loket.nl

Onderstaand een overzicht welke nieuwe functionaliteiten wanneer zijn toegevoegd aan het nieuwe Loket.nl.

Wat mag je op korte termijn van ons verwachten:

• Het nieuwe verlonings- en loonaangifteproces
  • Het toevoegen van een nieuwe werknemer / dienstverband
  • De eerste versie van zelf een exportbestand maken op basis van persoonsgegevens
  • De eerste versie van het nieuwe verlofoverzicht
  • Nieuwe manier van bewerken van e-mail templates
  • Inloggen via Azure active directory

Sinds update begin mei 2021:

• Linkje vanuit Loket 3 naar de kennisbank van Loket.nl
  • Vastleggen van een extra e-mailadres en telefoonnummers bij een persoon.
  • Qwoater documentgeneratie
  • Ondertekenen van documenten
  • Transitievergoeding berekening

Sinds update 15-3-2021:

• Sterk verbeterde lijstweergave van dienstverband en werkgever
  • Een e-mail kunnen sturen aan een werknemer als een document wordt toegevoegd aan het werknemerdossier.
  • Het vastleggen van een auto verstrekking op dienstverbandniveau
  • Het vastleggen van de afdrachtsverminderingen op dienstverbandniveau
  • Het vastleggen van eigen velden op dienstverbandniveau
  • Lijst met werknemermutaties op dienstverbandniveau
  • Het vastleggen van verstrekkingen op werkgeverniveau
  • Het vastleggen van eigen velden op werkgeverniveau

Sinds update 21 december 2020:

• Nieuwe vormgeving van notities, op persoon-, dienstverband-, werkgever-, en loonrun niveau.
  • Toegang geven tot het Werknemerloket
  • Eigen signalen op dienstverbandniveau
  • Het doen van ziek en hersteld meldingen
  • Het vastleggen van opleidingen op dienstverbandniveau
  • Het vastleggen van verstrekkingen op dienstverbandniveau

Sinds update 26 oktober 2020:

• output en gegevens van een openstaande en goedgekeurde UPA pensioenaangifte
  • Aanpassen van vaste gegevens van een medewerker -> Pensioenuitkering
  • Het up- en downloaden van Qwoater dossiervorming

Sinds update 14 september 2020:

• output en gegevens van openstaande en laatst geëxporteerde journaalrun op de startpagina en detailpagina.
  • Browser variabele gegevens nieuwe stijl.
  • bevestigde loonaangiftes responsemessages en status iDEAL betaling
  • output en gegevens van een openstaande en goedgekeurde APG pensioenaangifte
  •  aanpassing van de verlofgrafieken op dienstverbandniveau
  • Het downloaden van het rar bestand voor werkgever- en dienstverbandgegevens.
  • Loonaangifte betalen via iDEAL.

Sinds update 22 juli 2020:

• Widget voor afwezigheid op het startscherm (direct inzage wie gisteren, vandaag of morgen afwezig is)
  • Datum invoeren waarop de toegang tot het Werknemerloket voor een medewerker moet worden geblokkeerd
  • Met een druk op de knop terug naar Loket.nl classic

Vanaf 1 juli 2020:

Salaris op bedrijfsniveau:

• Aanpassen van bedrijfsgegevens
  • Raadplegen van loonoutput
  • Raadplegen van loonaangifte
  • Downloaden van SEPA bestand voor het betalen van de salarissen en/of de loonaangifte
  • Aanpassen van afdelingen
  • Aanpassen van functies

Salaris op medewerkersniveau:

• Aanpassen van vaste gegevens van een medewerker:
    • Salaris
    • Toeslagen en inhoudingen
    • Verzekeringen
    • Fiscale gegevens
    • Lease auto / auto van de zaak
    • Fondsen
  • Aanpassen van variabele gegevens
  • Aanpassen van persoonsgegevens bij een medewerker (adres, telefoon, etc)
  • Aanpassen van dienstverbandgegevens (tijdelijke dienstverband, werktijden, etc)
  • Aanpassen van contactpersonen, partner- en kindgegevens
  • Salaris van een medewerker vergelijken met de rest van de markt (salarischecker)

HR:

• Bekijken en afhandelen van signalen
  • Raadplegen van kalender (inzage in afwezigheid van medewerkers)
  • Afwikkelen van een verlofaanvraag
  • Aanpassen van verlof voor een medewerker
  • Bekijk van een gedetailleerd overzicht van verlof van een medewerker. Hierin staat al totale verlofsaldo, opgenomen verlof en gepland verlof
  • Bekijken en afhandelen van declaraties

Wil je in detail te weten komen welke tabbladen van Loket.nl we al hebben overgezet? We hebben hiervoor een handig schema opgesteld. Bekijk het schema in dit artikel.

Op de hoogte blijven van de voortgang? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Op deze pagina zullen we je steeds informeren over nieuwe toevoegingen.