Voortgang ontwikkeling nieuwe versie van Loket.nl

Volgen

De nieuwe versie van Loket.nl is voor een steeds grotere groep gebruikers geschikt. Wat kunnen gebruikers (afhankelijk van de toegekende rechten) nu al in de nieuwe versie van Loket.nl?

Log in op https://login.loket.nl met je huidige productieaccount om toegang te krijgen tot ons nieuwe Loket.nl

Onderstaand een overzicht welke nieuwe functionaliteiten wanneer zijn toegevoegd aan het nieuwe Loket.nl.

Sinds update 14 september 2020:

• output en gegevens van openstaande en laatst geëxporteerde journaalrun op de startpagina en detailpagina.
  • Browser variabele gegevens nieuwe stijl.
  • bevestigde loonaangiftes responseessages en stus iDEAL betaling
  • output en gegevens van een openstaande en goedgekeurde APG pensioenaangifte
  •  aanpassing van de verlofgrafieken op dienstverbandniveau
  • Het downloaden van het rar bestand voor werkgever- en dienstverbandgegevens.
  • Loonaangifte betalen via iDEAL.

Sinds update 22 juli 2020:

• Widget voor afwezigheid op het startscherm (direct inzage wie gisteren, vandaag of morgen afwezig is)
  • Datum invoeren waarop de toegang tot het Werknemerloket voor een medewerker moet worden geblokkeerd
  • Met een druk op de knop terug naar Loket.nl classic

Vanaf 1 juli 2020:

Salaris op bedrijfsniveau:

• Aanpassen van bedrijfsgegevens
  • Raadplegen van loonoutput
  • Raadplegen van loonaangifte
  • Downloaden van SEPA bestand voor het betalen van de salarissen en/of de loonaangifte
  • Aanpassen van afdelingen
  • Aanpassen van functies

Salaris op medewerkersniveau:

• Aanpassen van vaste gegevens van een medewerker:
    • Salaris
    • Toeslagen en inhoudingen
    • Verzekeringen
    • Fiscale gegevens
    • Lease auto / auto van de zaak
    • Fondsen
  • Aanpassen van variabele gegevens
  • Aanpassen van persoonsgegevens bij een medewerker (adres, telefoon, etc)
  • Aanpassen van dienstverbandgegevens (tijdelijke dienstverband, werktijden, etc)
  • Aanpassen van contactpersonen, partner- en kindgegevens
  • Salaris van een medewerker vergelijken met de rest van de markt (salarischecker)

HR:

• Bekijken en afhandelen van signalen
  • Raadplegen van kalender (inzage in afwezigheid van medewerkers)
  • Afwikkelen van een verlofaanvraag
  • Aanpassen van verlof voor een medewerker
  • Bekijk van een gedetailleerd overzicht van verlof van een medewerker. Hierin staat al totale verlofsaldo, opgenomen verlof en gepland verlof
  • Bekijken en afhandelen van declaraties

Wil je in detail te weten komen welke tabbladen van Loket.nl we al hebben overgezet? We hebben hiervoor een handig schema opgesteld. Bekijk het schema in dit artikel.

Op de hoogte blijven van de voortgang? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Op deze pagina zullen we je steeds informeren over nieuwe toevoegingen.