Overstappen naar de nieuwe versie van Loket.nl

Volgen

De nieuwe versie van Loket.nl is voor een steeds grotere groep gebruikers geschikt. Wat kun jij als gebruiker, uiteraard afhankelijk van de aan jou toegekende rechten, nu al in de nieuwe versie van Loket.nl?

Sinds update 22 juli 2020:

Nieuw:

• Widget voor afwezigheid op het startscherm (direct inzage wie gisteren, vandaag of morgen afwezig is)
  • Datum invoeren waarop de toegang tot het Werknemerloket voor een medewerker moet worden geblokkeerd
  • Met een druk op de knop terug naar Loket.nl classic

Vanaf 1 juli 2020:

Salaris op bedrijfsniveau:

• Aanpassen van bedrijfsgegevens
  • Raadplegen van loonoutput
  • Raadplegen van loonaangifte
  • Downloaden van SEPA bestand voor het betalen van de salarissen en/of de loonaangifte
  • Aanpassen van afdelingen
  • Aanpassen van functies

Salaris op medewerkersniveau:

• Aanpassen van vaste gegevens van een medewerker:
    • Salaris
    • Toeslagen en inhoudingen
    • Verzekeringen
    • Fiscale gegevens
    • Lease auto / auto van de zaak
    • Fondsen
  • Aanpassen van variabele gegevens
  • Aanpassen van persoonsgegevens bij een medewerker (adres, telefoon, etc)
  • Aanpassen van dienstverbandgegevens (tijdelijke dienstverband, werktijden, etc)
  • Aanpassen van contactpersonen, partner- en kindgegevens
  • Salaris van een medewerker vergelijken met de rest van de markt (salarischecker)

HR:

• Bekijken en afhandelen van signalen
  • Raadplegen van kalender (inzage in afwezigheid van medewerkers)
  • Afwikkelen van een verlofaanvraag
  • Aanpassen van verlof voor een medewerker
  • Bekijk van een gedetailleerd overzicht van verlof van een medewerker. Hierin staat al totale verlofsaldo, opgenomen verlof en gepland verlof
  • Bekijken en afhandelen van declaraties

Wil je in detail te weten komen welke tabbladen van Loket.nl we al hebben overgezet? We hebben hiervoor een handig schema opgesteld. Bekijk het schema in dit artikel.

Gebruik jij nog meer functies in Loket.nl? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Op deze pagina zullen we je steeds informeren over nieuwe toevoegingen.