Video Van SOAP naar RESTful API voor ontwikkelaars

Volgen

Met deze on demand webinar (zie onderstaande video) willen wij koppelpartijen meenemen in de beweegredenen om gebruik de maken van de RESTful API, vanuit zowel het perspectief van Loket.nl als van de koppelpartij. Tevens zoomen we hierbij in op de aanvullende mogelijkheden die deze overstap met zich meebrengt voor de, alsmede de concrete stappen die gezet kunnen worden om een koppelingen op basis van de RESTful API te realiseren.