Changelog 18-06-2020

Volgen

Beste partners,

De huidige versioning m.b.t. de endpoints ” employments”, alsmede “job applicant” heeft bij enkele partijen voor hickups gezorgd, waardoor de desbetreffende data door de automatische koppeling niet ontsloten is. Momenteel wordt hieromtrent hard gewerkt aan een oplossing, waarbij de oude versie van de endpoint weer wordt geactiveerd. De versioning met betrekking toe de bovengenoemde endpoint zal hiermee worden uitgesteld tot en met 31-8-2020. Data die niet is ontsloten gedurende de hickup, kan/moet door de partners opnieuw worden aangeboden. Wij kunnen deze helaas niet opnieuw ophalen. Excuses voor het ongemak, wij doen onze uiterste best dit zo snel mogelijk op te lossen, alsmede te voorkomen in de toekomst.