Wil jij jouw medewerkers eenvoudig informeren over de aanvraag NOW?

Volgen

Iedereen in Nederland lijdt momenteel onder de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het virus is voor het bedrijfsleven erg groot. De overheid heeft alle regelingen gemaakt om ondernemers tegemoet te komen in deze zware tijd. Vanaf 6 april is het mogelijk om beroep te doen op de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW). En ook een verlenging van de NOW-regeling is aangekondigd (vanaf 6 juli aan te vragen voor de maanden juni, juli en augustus).

In samenwerking met Qwoater biedt Loket.nl de mogelijkheid om gebruik te maken van een standaard template in de applicatie om je medewerkers te informeren over het feit dat je als werkgever een beroep hebt gedaan op de NOW en wat dit betekent voor je medewerkers. Deze brief is juridisch getoetst door KZO | 013 advocaten. Zie bijgaand een voorbeeld van het template.  

Wil jij hier gebruik van maken? 

Wanneer jij als Loket.nl gebruiker het recht Dossiervorming Qwoater templatebeheer hebt, kun je het template zelf activeren.

Is dat niet het geval? Neem dan contact op met het accountantskantoor waarmee je samenwerkt. Het kantoor kan deze mogelijkheid voor je activeren. 

Om hiervan gebruik te kunnen maken, is het natuurlijk noodzakelijk om gebruik te maken van Qwoater. Met Qwoater kun je heel snel één document genereren voor alle medewerkers en automatisch laten toevoegen aan hun werknemersdossier. Wil jij weten hoe dit ook alweer werkt? Bekijk dan hier de uitleg.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0