Medewerkers informeren over aanvraag NOW

Volgen

Voor alle salarisadministrateurs zullen dit drukke tijden zijn met veel vragen van klanten over de gevolgen van het coronavirus. De overheid heeft alle regelingen gemaakt om de ondernemers tegemoet te komen in deze zware tijd. Vanaf 6 april is het mogelijk om beroep te doen op de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW). En ook een verlenging van de NOW-regeling is aangekondigd (vanaf 6 juli aan te vragen voor de maanden juni, juli en augustus).

In samenwerking met Qwoater biedt Loket.nl kantoren de mogelijkheid om een standaard template toe te voegen om medewerkers van de bedrijven te informeren over het feit dat een werkgever een beroep heeft gedaan op de NOW en wat dit betekent voor jou als medewerker. Deze brief is juridisch getoetst door KZO | 013 advocaten. Wil jij dit als kantoor aanbieden aan je klanten? Laat dit weten door een ticket in te sturen naar de helpdesk. Dan zorgen wij ervoor dat het template wordt toegevoegd. Zie bijgaand een voorbeeld van het template. 

Om hiervan gebruik te kunnen maken, is het natuurlijk noodzakelijk om gebruik te maken van Qwoater. Met Qwoater kun je heel snel één document genereren voor alle medewerkers en automatisch laten toevoegen aan hun werknemersdossier. Wil jij weten hoe dit ook alweer werkt? Bekijk dan hier de uitleg.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0