Samen alle mkb-ondernemers helpen

Volgen

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep en dat betekent niet alleen een grote impact op het gebied van de gezondheid, maar ook op economisch vlak. Niemand weet hoe lang het gaat duren en dat brengt een hoop onzekerheid met zich mee. Ondernemers lopen tegen veel vragen aan, zoals:

• Wat is de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW)?
  • Hoe vraag ik uitstel van betaling van belastingen aan?
  • Welke zaken moeten er aangepast worden in de salarisadministratie als gevolg van de financiële maatregelen?
  • Keert een verzuimverzekering uit als een medewerker wegens het coronavirus niet in staat is zijn of haar werk te verrichten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers optimaal thuis kunnen werken?

Als accountantskantoor help je graag je klanten wanneer ze tegen vragen als deze aanlopen. Er komt veel op de ondernemers en daarmee ook op jouw kantoor af. Vanuit Van Spaendonck hebben we daarom in samenwerking met MKB Servicedesk en andere labels van de organisatie een Dossier Corona opgericht. Dit dossier werd sinds dit weekend al ruim 40.000 keer bekeken! Je vindt er onder andere:

• antwoorden op de meest gestelde vragen;
  • inspiratie en tips om online samen te kunnen werken;
  • handige checklists over hoe te handelen in deze tijden.

Het dossier wordt continu aangevuld met nieuwe content, in samenspraak met MKB-Nederland. Je vindt hier dus de noodzakelijke informatie voor je klanten en je kunt hen zelfs direct doorverwijzen naar dit handige dossier. Klik hier voor het Dossier Corona.

Samen werkt

Mocht jij nu veel dezelfde vragen van je klanten krijgen, waar nog geen antwoord op te vinden is in ons Dossier Corona, laat het dan weten! We ontvangen graag je input via communicatie@loket.nl.

Zijn jullie op kantoor ook bezig met het creëren van interessante en relevante content omtrent het coronavirus en willen jullie deze expertise graag verder verspreiden? Ook jij kan een bijdrage leveren aan het Dossier Corona op de site van MKB Servicedesk. Je expertise wordt, geredigeerd door de redactie van MKB Servicedesk, online geplaatst binnen ons dossier. Binnen het artikel positioneren we je met foto, naam en bedrijfsnaam. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Ronald de Snoo via telefoonnummer 0654376275 of stuur een bericht naar redactie@mkbservicedesk.nl. Bedankt voor het meedenken!