Collectieve mutaties: browser variabele gegevens

Volgen

De Browser variabele gegevens vereenvoudigd de invoer van variabele gegevens bij de medewerker. De Browser vind je in Loket.nl via Start - Variabele gegevens - Browser variabele gegevens en via Collectieve mutaties - Variabele gegevens - Browser variabele gegevens.

De componenten die worden getoond in de browser zijn afhankelijk van de geselecteerde Categorie of export set. Een exportset is een zelf samengestelde verzameling looncomponenten. Naast de keuze in Categorie of exportset is het in de browser ook mogelijk om te filteren op strook, periode en sortering. Wanneer je een wijziging aanbrengt in de selectie, moet het scherm worden ververst middels de volgende button.

Hieronder een voorbeeld van een scherm Browser variabele gegevens:

mceclip0.png De gegevens worden opgeslagen

mceclip1.pngDe gegevens worden opgeslagen en de browser wordt afgesloten

mceclip2.png Als blijkt dat de ingevoerde cijfers niet correct zijn, bestaat de mogelijkheid om

ALLE gegevens te verwijderen.

Ook de browser zal, zoals Loket.nl, uitloggen indien de applicatie geruime tijd niet wordt gebruikt. Sla in tussentijd (bijvoorbeeld iedere 10 minuten) de invoer op. Hiermee voorkom je dat ingevoerde gegevens verloren gaan. De ingevoerde mutaties zijn na het invoeren ook zichtbaar op werknemerniveau bij variabele gegevens.

Het is ook mogelijk om variabele mutaties te importeren via een upload van een CSV bestand.
Zie hiervoor verder in dit artikel.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.