Contactgegevens wanneer Loket.nl uit de lucht zou zijn buiten kantoortijden

Volgen

We hopen dat je het nooit nodig gaat hebben, maar we hebben onlangs een nieuw e-mailadres in het leven geroepen in geval van storing van de applicatie buiten de gebruikelijke kantoortijden. Dit gaat dan echt om de gevallen dat je niet kunt werken met Loket.nl, omdat de URL niet benaderbaar is. Mocht dit gebeuren, maak dit dan aan ons kenbaar! Binnen kantoortijden kun je ons uiteraard gewoon bereiken op de gebruikelijke manier.

Voor storingen buiten kantoortijden kun je gebruik maken van het volgende emailadres: storing@loket.nl

Stuur ons een e-mailbericht met daarin de benodigde info, te denken aan:

• Welke URL probeer je te benaderen?
  • Welke foutmelding ontvang je op je scherm?