Update Werknemerloket 27-2-2020

Volgen

We hebben zojuist een Werknemerloket update doorgevoerd, onderstaand issue is daarmee verholpen:

Bij een verlofaanvraag vanuit het Werknemerloket wordt geen rekening gehouden met de instelling feestdag afwijking op nee. We merken dat voor veel werkgevers 5 mei gewoon een werkdag is.

Geef je nu via Beheer -> Tabellen -> Feestdag afwijking Bevrijdingsdag op met indicatie Actief = nee Dan worden er bij een verlofaanvraag via het Werknemerloket wel uren voorgesteld. Met deze instelling bepaald je dat Loket.nl bevrijdingsdag niet als feestdag moet zien.