(Update 6-3-2020) Melding AZL UPA

Volgen

Op dit moment kun je onderstaande melding krijgen bij het inzenden van AZL (UPA) berichten:

* [312] De inzender met het leveranciersnummer (IdLcr) 'AZL#####' is niet bekend als inzender voor de werkgever met loonheffingennummer 'XXXXXXXXL01'. Neem contact op met uw PUO om u aan te melden als inzender voor deze werkgever in de administratie.

Vanaf nu kun je de eigen IdLcr gebruiken voor de aanlevering van AZL-UPA berichten.
Dat geldt voor alle (!) UPA fondsen van AZL. Het IdLcr van Loket.nl wordt niet meer geaccepteerd.

Heb je nog geen brief ontvangen van AZL met het nieuwe IdLcr, neem dan contact op met AZL.

Wil de je IdLcr instellen? Bekijk dan een van de volgende artikelen:
UPA voor PFZW, AGH, PGB, AZL, Achmea, Centric en TKP
AZL gebruikt UPA voor Levensmiddelen per 2020