(Opgelost 20-03-2020) Foutmeldingen PFZW

Volgen

20-3-2020 12.15: PFZW heeft aangegeven dat alle berichten inzake de onterechte foutmeldingen zijn hersteld aan de kan van PFZW. 

PFZW kan er helaas niet voor zorgen dat er alsnog een verwerkbaar responsebericht wordt verstuurd naar Loket. In Loket zal de foutmelding blijven staan. 
Je kunt twee dingen doen nu:

1) Het portaal van PFZW checken en kijken of als ok is nu voor de betreffende periode. Het zo laten en verder gaan met volgende periodes.

of

2) De betreffende UPA berichten deactiveren en opnieuw aanleveren, zodat er wel een verwerkbaar responsebericht in Loket staat.

 

21-2-2020 11.10: De problemen met de controles zijn opgelost aan de kant van PFZW. Zij gaan in de komende week de berichten herstellen aan hun kant. Dat wil zeggen dat er in Loket de fout staat aangegeven, maar dat het bericht wel verwerkt is in de administratie van PFZW.

Wij krijgen nog een update van PFZW als alles is verwerkt en opgelost.

 

17-2-2020 12.00: Door scherpere controle bij het PFZW worden er op dit moment foutieve foutmeldingen verstuurd. Het gaat om de foutmeldingen P0140 en P0142.
De pensioenpartij is op dit moment hard bezig dit op te lossen. Houd dit bericht in de gaten voor updates en eventuele herstelacties. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0