Gebruik de juiste link bij het inloggen in het Werknemerloket

Volgen

Het Werknemerloket is beschikbaar als app op de telefoon of tablet. Toch raadpleegt ook nog ruim 70% van de gebruikers regelmatig het Werknemerloket via de browser. Dit kan in de huidige situatie door naar werknemer.loket.nl of naar werknemerloket.nl te gaan. Vanaf de zomer dit jaar (2020) zal je alleen het Werknemerloket nog kunnen raadplegen via de browser door naar werknemer.loket.nl te gaan. Let goed op de punt tussen werknemer en loket.

Oude URL Werknemerloket gaat verdwijnen

Toen we een aantal jaar geleden het nieuwe Werknemerloket en de daarbij behorende nieuwe URL (werknemer.loket.nl) introduceerde, merkten we dat nog veel gebruikers naar de oude URL (werknemerloket.nl) gingen. Logisch natuurlijk, want het moet even in je systeem komen om naar de nieuwe URL te gaan. Daarom hebben we een tijd allebei de URL’s aangehouden. Vanaf deze zomer (2020) kun je de oude URL (werknemerloket.nl) niet meer raadplegen en zal je dus naar werknemer.loket.nl moeten gaan.

Had jij de oude URL opgeslagen als favoriet en ingesteld dat jouw gebruikersnaam en wachtwoord automatisch ingevuld werden? Dan kun je dit natuurlijk ook instellen voor de nieuwe URL. Je vult dan eenmalig je gebruikersnaam en wachtwoord in en slaat dit op in je browser.

Weet je niet precies meer wat je wachtwoord is, vraag dan eenvoudig een nieuw wachtwoord aan. Hier leggen wij uit hoe dit werkt.