(Update 22-1-2020) TKP gaat UPA gebruiken per 1-1-2020

Volgen

TKP maakt de overstap naar het UPA bericht voor de volgende drie pensioenfondsen:

• Detailhandel (incl Wonen)
  • Particuliere Beveiliging
  • Zoetwaren

In de handleiding UPA geven we aan wat je moet doen om UPA in te stellen in Loket.nl. Lees ook de verdere toelichting hieronder.

TKP heeft een nieuw portaal in het leven geroepen voor de UPA leveringen. Je moet hiervoor vóór 15-2 actie voor ondernemen. Je moet namelijk UPA activeren.

In de bijlage zie je wat je moet doen om UPA te activeren bij TKP voor jouw werkgevers.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is een leverancierscode op dit moment niet nodig. Ook een eigen UPA account (webserviceaccount) voor TKP is niet aan de orde.
Heb je dit al ingesteld, volg dan de stappen in de bijlage.