(Update 6-3-2020) Wijzigingen pensioenaanleveringen per 1-1-2020

Volgen

Zoals eerder aangekondigd zijn er een aantal pensioenfondsen die de overstap naar het UPA Pensioenaangiftebericht maken. Dat zijn:

• TKP - Detailhandel; Zoetwaren en Particuliere Beveiliging
  • Centric - Reisbranche; Betonprod. industrie; Meubelindustrie en Houthandel
  • Achmea - Zuivel
  • AZL - Levensmiddelen

Lees hier meer over deze wijzigingen. Let op AZL (!), de UPA berichten van AZL moeten vanaf nu via een eigen IdLcr worden verstuurd. Dat geldt voor alle AZL-UPA fondsen. Lees hier verder.

Er is daarnaast zeer recent een vooraankondiging gedaan inzake het pensioenfonds AVH door PGB, dat ook per 2020 overstapt naar het UPA bericht. Dat gaat dan om:

• Groothandel in Aardappelen, Groente en Fruit
  • Particuliere Kaaspakhuis Bedrijf
  • Groothandel in Eieren, Eiproducten en de Eiproductenindustrie (*niet in Loket.nl)

Deze overgang gaat NIET door. Merkwaardige aan het verhaal is dat de huidige pensioenuitvoerder AGH nu zelf aangeeft dat de overstap naar UPA via hun zal gaan. Als er meer duidelijk is, dan melden we dat.

Update 22-1-2020 - AGH heeft bevestigd dat het pensioenfonds AVH via hun de overstap maakt naar het UPA bericht. De kans bestaat dat dit straks met TWK vanaf 1-1-2020 nog is. De definitieve beslissing volgt nog.