Update 16-12-2019

Volgen

16-12-2019 14:48 uur: We hebben zojuist een fix update opgeleverd, de volgend zaken zijn hiermee opgelost:

• In sommige gevallen werd de werkkostenregeling niet meer getoond op de startpagina van de werkgever. Dit is opgelost.
  • de JJN indicaties (Bepaalde / onbepaalde tijd, schriftelijk, oproepkracht) worden voor verloningen vóór 2020 van de strook gehaald. Daarnaast passen we de plaats op de loonstrook aan voor stroken verwerkt vanaf het verloningsjaar 2020.
  • Bij het journaliseren op basis van journaalprofiel kwam in sommige gevallen de foutmelding (264) Er zijn wel loonresultaten maar er is geen mogelijke verdeling gevonden." Ook dit lossen we op met deze update.