Update 7-11-2019

Volgen

Vanavond vindt er een technische update van Loket.nl plaats. Loket.nl zal rond 21.30 uur korte tijd niet beschikbaar zijn. We maken o.a. de volgende aanpassingen:

 

Nieuw signaal voor oproepkrachten

Met de invoering van de wet WAB per 1-1-2020 ben je als werkgever verplicht je werknemer die als oproepkracht werkt elk jaar een contractaanbod te doen op basis van het aantal uren gewerkt van het afgelopen jaar. Om je hierop te wijzen hebben we een nieuw signaal toegevoegd (Contractaanbod oproepkracht) die 28 dagen voor het verstrijken van het jaar in dienst verschijnt. Gaat de oproepkracht niet op het aanbod in zodat hij of zij oproepkracht blijft dan verschijnt 28 dagen voor het verstrijken van weer een jaar in dienst wederom het signaal,
Zodra dit signaal is toegevoegd op providerniveau of in een set, dan zal deze gaan signaleren. Let hierbij op dat dit pas vanaf 01-01-2020 geldt.

 

Verlonen met basis dienstverband BBL-er.

Vanaf deze oplevering is het mogelijk om dienstverbanden te verlonen met indicatie basis dienstverband BBL-er. Foutcode 12 zal niet meer (onterecht) verschijnen.

 

Nieuwe xml loonaangifte import ook mogelijk met nummer inkomstenverhouding 0

Sinds kort is het mogelijk om op basis van een xml loonaangiftebericht dienstverbanden te importeren. In deze release maken we het mogelijk om ook dienstverbanden met nummer inkomstenverhouding 0 te importeren.

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1