Update 31-10-2019

Volgen

Vanavond vindt er een technische update van Loket.nl plaats. Loket.nl zal rond 21.30 uur korte tijd niet beschikbaar zijn. We maken o.a. de volgende aanpassingen:

 

WAB: nieuw basis dienstverband per 1-1-2020, BBL-er.

Een van de indicaties voor de bepaling van de hoge of lage Awf premie t.b.v. de WAB per 1-1-2020 is de indicatie BBL-er. We hebben deze indicatie toegevoegd aan de tabel Basis dienstverband op de startpagina van het dienstverband. Vanaf 2020 gaat deze waarde, naast dat het een indicatie is ter bepaling van de hoge of lage Awf premie, op een juiste manier mee in de loonaangifte. Je kunt voor BBL-ers de mutatie nu al doorvoeren, voor periodes die betrekking hebben tot en met 2019 gaat de waarde arbeidsovereenkomst mee in de loonaangifte. Vanaf 2020 wordt automatisch de waarde BBL-er meegegeven. Daarnaast is de waarde Arbeidsovereenkomst qua naam veranderd in Arbeidsovereenkomst Arbeidsovereenkomst (excl BBL). De werking van deze indicatie blijft gelijk.

 

Uitbreiding WAB overzicht

Snel schakelen, op verzoek voegen we het veld Aanstelling tot toe aan het WAB overzicht, te vinden op werkgeverniveau -> Overzichten -> Export gegevens -> Diverse salarisgegevens -> WAB.

 

Oplossing voor vertraging in de pro forma omgeving

In een aantal gevallen duurde het erg lang voordat de pro forma omgeving werd opgestart, ook zagen we situaties dat, na de keuze Met loonresultaten, met loonvariabelen, er voor elke periode voor elk dienstverband een pro forma werd gedraaid. Beide situaties zijn opgelost.

 

Uploaden documenten bij sollicitanten.

Als een sollicitant zonder geboortedatum werd opgevoerd en voor deze sollicitant een document werd toegevoegd kreeg je in Loket.nl een foutmelding, het uploaden faalde. We hebben dit opgelost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0