Update 19-9-2019

Volgen

Vanavond vindt er een technische update van Loket.nl plaats. Loket.nl zal rond 21.30 uur korte tijd niet beschikbaar zijn. We maken o.a. de volgende aanpassingen:

• Bestanden met bestandstypen xml en plo nu toegestaan bij Qwoater dossiervorming.

Het is nu mogelijk om bestanden met bestandstypen xml en plo te uploaden in het dossier van Qwoater.

• Zonder dienstverbandengegevens naar proforma.

Om sneller even een proforma te maken voor bijvoorbeeld een sollicitant hebben we een extra optie gemaakt om naar proforma te gaan:  Proforma Zonder dienstverbanden.

Doordat er geen gegevens overgaan naar de proforma omgeving wordt de proforma omgeving aanzienlijk sneller opgeroepen. Gebruik bij een proforma voor een sollicitant bij het toevoegen van een nieuwe werknemer een dienstverband sjabloon en sollicitant en je klikt snel een dienstverband bij elkaar. Het daarna verlonen van deze sollicitant gaat razendsnel, enkel het zojuist aangemaakte dienstverband wordt verwerkt. Al met al een flinke tijdswinst, zeker voor de wat grotere werkgevers.