Update 29-8-2019

Volgen

Vanavond vindt er een technische update van Loket.nl plaats. Loket.nl zal rond 21.30 uur korte tijd niet beschikbaar zijn. We maken o.a. de volgende aanpassingen:

• Beperking afdelingsmanagers wat betreft inzicht sollicitanten

Een afdelingsmanager ziet na de update enkel nog de sollicitanten van de afdeling(en) waartoe hij of zij gerechtigd is. Is de afdeling van de sollicitant leeg? De afdelingsmanager ziet deze sollicitant niet.

• Toevoegen indicatie No-risk

In de verzekeringswereld bestaan situaties die uiteindelijk leiden tot een no-risk indicatie voor een werknemer voor verzuim. Voor de koppeling met Achmea is het wenselijk dat er een mogelijkheid komt om de no-risk indicatie te gaan communiceren. Voortaan is het mogelijk om op Dienstverbandniveau -> Salarisverwerking -> Diversen bij het nieuwe veld Looncompensatie bij ziekte (no-riskpolis) om deze no riskindicatie aan te geven. De indicatie wordt enkel gebruikt in de gegevensuitwisseling met Achmea.

•  Deeltijdfactor PGGM voor 4-weken en weekverloning

In de bepaling van de deeltijdfactor PGGM worden overwerkcomponenten en looncomponent 67, Uitbet.vak.uren apart berekend voor de deeltijdfactor. Deze aparte berekening werd op maandbasis berekend. Dat hebben we nu uitgebreid met 4-weken en week. Voor de  4-weken PGGM werkgevers zal dit een herrekening geven.