VERVALT per 1-1-2022 MDV meldingen (collectief)

Volgen

Loket heeft op werkgeverniveau een downloadmogelijkheid voor het downloaden van alle MDV's van één werkgever. Alles hierover is te lezen in het uitgebreide artikel.  De MDV’s kunnen ook collectief worden aangemaakt voor alle werkgevers tegelijk. De gebruiker kan dan een bestand downloaden met daarin de MDV's van verschillende werkgevers.

De werkgevers die meegenomen worden in de selectie moeten voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • Werkgever moet voor aanlevering PLO op "collectief" staan ( ADM -> Algemeen -> Algemene gegevens -> Externe partijen).
  • Indien er bij een werkgever geen aansluitnummerbedrijfsvereniging vastligt zal de werkgever wel geselecteerd worden maar kan men de MDV meldingen voor deze werkgever niet collectief aanmaken. De werkgever zal wel getoond worden bij de selectie maar bij aanmaken zal Nee staan.
  • Bij een werkgever moet het product MDV melding electronisch(63) geactiveerd zijn.

In de lijst worden alleen die werkgevers meegenomen waarvoor er  MDV meldingen bekend zijn die nog niet verzonden zijn.

De optie voor het collectief aanmaken van MDV’s tref je aan op providerniveau onder de optie Collectief-> Periodieke loonopgave MDV -> Relan Colland MDV. We hanteren hierbij de bestaande collectieve functies systematiek.

 MDV.png

Het MDV bestand is gelijk aan het bestand zoals op individuele basis wordt aangemaakt en zal ook bij de werkgever zelf zichtbaar zijn onder de optie Salarisverwerking -> Externe partijen -> Overzichten MDV.

Eventuele correcties kunnen op werkgeverniveau worden aangemaakt. De werkwijze is hiervoor niet gewijzigd. Zorg er wel voor dat de MDV meldingen worden ingezonden voordat de PLO wordt aangemaakt omdat anders gegevens in de PLO wellicht niet verwerkt kunnen worden omdat de werknemer nog niet bekend is.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0