Update 14-4-2019

Volgen

De oplevering heeft plaatsgevonden, we hebben hard gewerkt om voor jullie weer een aantal nieuwe mogelijkheden te bieden. 

 

Sjabloon verlofregeling op hoger niveau

Een volgende stap in het efficiënt kunnen inrichten van je werkgever is opgeleverd, Je kunt nu gebruik maken van sjabloon verlofregelingen. Deze sjablonen zijn bij alle werkgevers te gebruiken zodat het elke keer helemaal opnieuw invoeren van een verlofregelingen verleden tijd is. Alles  over deze nieuwe, handige optie is lezen in dit artikel.

 

Verbetering nieuwe journaalprofiel

De laatste tijd is er hard gewerkt om het nieuwe journaalprofiel uit te breiden naar een volwaardige journaalmodule. Een module die prima te gebruiken is voor het gros van alle werkgevers. Bij de ontwikkeling zijn er wat zaken in geslopen waardoor in uitzonderlijke situaties fouten optraden. We hebben ons de laatste tijd gefocust om deze issues op te lossen. Alle aanpassingen zitten in deze release. De komende maanden gaan we ons focussen om de mogelijkheden van het nieuwe journaalprofiel uit te breiden en te optimaliseren.

 

Mogelijkheid om collectief MDV's aan te maken.

In de agrarische sector staat het seizoen van de seizoensarbeiders weer voor de deur, leuk om hier aan te kunnen kondigen dat we gehoor kunnen geven aan een veelgehoorde wens: Voor Colland collectief MDV's aan kunnen maken. Op providerniveau kun je nu voor alle werkgevers een bestand aanmaken waarin alle MDV's van alle werkgevers verwerkt zijn. Handig, een behoorlijke tijdsbesparing voor providers met veel seizoensarbeiders in de agrarische sector. Lees meer in ons artikel.

 

Automatische koppeling met Accountview

Na de oplevering kun je bijna op dezelfde manier als Exact Online een koppeling vastleggen voor Accountview, zodat je ook naar Accountview automatisch kunt journaliseren. Deze optie zal al wel zichtbaar zijn voor iedereen, maar in overleg met Accountview zullen we starten met een paar geselecteerde werkgevers. Zodra de koppeling door iedereen te gebruiken is, zullen we dit melden op het portaal.

 

Aanpassing voorwaarden berekening loonheffing meerdere dienstverbanden

Er is een extra voorwaarde opgenomen voor de bepaling van meerdere dienstverbanden voor de loonheffing. Het gaat om het veld Inwoner van.

Zie ook Berekenen Loonheffingen bij meerdere dienstverbanden

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2