Video: Fleurtjedag - Bezorg een onvergetelijke indruk

Volgen

We nemen het ons allemaal voor: even stilstaan bij de bijzondere en belangrijke momenten van onze medewerkers en relaties. Maar het ook daadwerkelijk doen? We vergeten het allemaal wel eens. Zou het niet fijn zijn als die momenten voor je worden onthouden? Dat kan met Fleurtjedag.

Eenvoudig een relatiegeschenk bestellen dankzij Fleurtjedag.
Een blijk van waardering, een felicitatie, een bedankje of een hart onder de riem. Op belangrijke of bijzondere momenten is het extra belangrijk voor werkgevers om betrokkenheid te tonen naar je medewerkers en relaties. Iemand verrassen met een mooie attentie kun je met een gerust hart aan Fleurtjedag overlaten.

Verras een jarige op zijn of haar verjaardag bijvoorbeeld met een bos bloemen, bedank een relatie voor de fijne samenwerking met een goede fles wijn of verwelkom een nieuwe collega met een feestelijke slagroomtaart op de eerste werkdag. Ook voor een jubileum, verhuizing of ander zakelijk moment heeft Fleurtjedag waardevolle geschenken.

Marloes_Fleurtje_Weekend.jpg

Mis geen moment!
Wil je nooit meer belangrijke momenten van je medewerkers missen? Kies dan voor het afsluiten van een abonnement. Verras je medewerkers met een geschenk op basis van door jou aangegeven criteria, zoals dienstjubilea, verjaardagen of ziekte. Uit Loket.nl kunnen we deze momenten automatisch registreren. Zo mis jij geen moment! Wij helpen je graag bij het tonen van attent werkgeverschap.

Een geautomatiseerde attentie-service
Wat biedt de koppeling met Fleurtjedag? De voordelen voor de werkgever op een rij:

  • Jij geeft aan op welke bijzondere momenten je er wilt zijn voor je medewerkers.
  • Uit Loket.nl registreren we deze momenten.
  • Als de bijzondere dag is aangebroken sturen we automatisch het gekozen geschenk naar de betreffende medewerker.
  • Facturatie vindt achteraf plaats op rekening.

Wij ontzorgen volledig en maken het voor de werkgever makkelijker en leuker om zakelijk attent te zijn!

Meer informatie?
Bekijk het gehele assortiment van Fleurtjedag op www.fleurtjedag.nl. Of ga naar https://www.loket.nl/koppelingen/fleurtjedag.  

Bekijk in onderstaande instructievideo hoe eenvoudig het werkt in Loket.nl.    

Let op: Facturering vindt achteraf plaats. De factuur wordt via de mail verstuurd. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt dat is vastgelegd bij het account van Fleurtjedag. 

Direct gebruikmaken van Fleurtjedag?

Het accountants- of administratiekantoor waarmee je samenwerkt, kan Fleurtjedag voor je activeren in Loket.nl. Hier vindt het kantoor meer informatie daarover. 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor. 

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0