Video: Fleurtjedag- Meer dan alleen een bloemetje van de zaak

Volgen

Verjaardagen of jubilea zijn voorbeelden van mooie momenten om medewerkers te verrassen met een attentie. Maar hoe kunnen werkgevers ervoor zorgen dat deze momenten niet worden vergeten en dat er tijdig attenties gehaald worden? Wij bieden de oplossing, want we hebben een samenwerking met Fleurtjedag .

Benieuwd naar Fleurtjedag? Bekijk een sfeerimpressie op Instagram

Marloes_Fleurtje_Weekend.jpg

Zelf het moment bepalen
Een werkgever kan zelf bepalen bij welke soort momenten een attentie bij een werknemer bezorgd mag worden. Zo kan de ene werkgever ervoor kiezen bij iedere verjaardag een bos bloemen te laten bezorgen en vindt de ander juist momenten rond jubilea een uitgelezen moment om een mooie taart te geven.

Abonnementen
Werkgevers en leidinggevenden worden in Loket.nl aan de hand van signalen geattendeerd op belangrijke gebeurtenissen in een organisatie. Zo wijst Loket.nl een leidinggevende tijdig op het 25-jarig dienstverband van een werknemer, een zilveren bruiloft of een verjaardag. Sluit de werkgever een abonnement af bij Fleurtjedag, dan wordt bij dit soort momenten een cadeau bezorgd bij de werknemer zonder dat de werkgever hiervoor actie hoeft te ondernemen.

Assortiment

Naast de bekende bloemen is het ook mogelijk om taarten, chocolade, wijn en fruit te bestellen. 

WKR
Bij de samenwerking met Fleurtjedag is rekening gehouden met de Werkkostenregeling (WKR). Door Fleurtjedag is namelijk een speciaal WKR-boeket samengesteld, dat voldoet aan alle regels rondom de WKR. De prijs van dit boeket is 24,95 euro. Dat is inclusief bezorgkosten en BTW.

Extra attentie
De grote en luxe boeketten van Fleurtjedag worden zorgvuldig verpakt, voorzien van water en in een speciale doos verzonden. Ze kunnen worden geleverd met een vaas, vervaardigd van gerecycled glas. En is de gelukkige niet thuis? Bij het boeket zit ook een leuke attentie voor degene die het boeket heeft aangenomen.

Bekijk in onderstaande instructievideo hoe eenvoudig het werkt in Loket.nl.    

 

Let op: Facturering vindt achteraf plaats. De factuur wordt via de mail verstuurd. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt dat is vastgelegd bij het account van Fleurtjedag. 

 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1