Video: Inloggen in Loket.nl

Volgen

Nieuwe versie Loket.nl

Al een tijdje wordt er hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp van Loket.nl. In de nieuwe versie is gekozen voor een volledig nieuwe navigatiestructuur. Dit zorgt voor rust op de pagina’s en bevordert het overzicht. Log met je huidige login gegevens in op https://login.loket.nl om deze spectaculaire aanpassing te zien.

Oude versie Loket.nl

Afhankelijk van de database waar je accountantskantoor c.q. administratiekantoor onder valt, is Loket.nl te bereiken met behulp van één van de onderstaande URL’s:

https://online.loket.nl/vsp.prd.loket/

of

https://online.loket.nl/vss.prd.loket/

Beide onderdelen zijn beveiligd middels de SSL (Secure Sockets Layer) technologie.

Loket.nl wordt gehost vanuit twee Nederlandse datacenters. Indien het ene datacenter niet beschikbaar is, dan is het andere datacenter volledig in staat de benodigde capaciteit te leveren. Loket.nl zorgt ervoor dat gebruikers, tijdens het inloggen, naar één van beide datacenters worden gestuurd.

Inlogscherm

Op het inlogscherm kun je je gebruikersnaam, wachtwoord en een veiligheidscode invullen. Is de veiligheidscode niet goed leesbaar? Klik direct op de button Login en je krijgt een nieuwe veiligheidscode.

Op het inlogscherm is tevens een logo van Trust Guard te vinden. Dit maakt onderdeel uit van de veiligheid van de applicatie.

Zie onderstaand filmpje hoe het inloggen in zijn werk gaat.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.