Wanneer ziet een werkgever de Salarischecker?

Volgen

Om de Salarischecker te zien moet het product Salarisindicatie BETA (980) geactiveerd zijn bij de werkgever. Bij de update van 25 februari hebben wij dit product geactiveerd voor alle werkgevers.

Om de Salarischecker te zien, moet de werkgever de volgende rechten hebben: Raadplegen of Beheer dienstverbanden en Raadplegen of Beheer beloningen.

Om een functietitel te kunnen wijzigen, heb je het recht Beheer dienstverbanden nodig.