Testen en testaccount

Volgen

Voor het ontwikkelen van een koppeling biedt Loket.nl een test omgeving aan. Om toegang te krijgen tot deze omgeving kunt u een verzoek indienen bij onze Helpdesk. Loket.nl zal u vervolgens voor zien van:

• URL van de test omgeving.
  • Een beperkt set aan rechten op de test omgeving.
  • Gebruikersnaam, wachtwoord en omgevingscode.
  • Een test werkgever met werknemers.
  • De URL's van de webservices staan in de documentatie.

Op de test omgeving wordt standaard toegang verschaft tot alle webservice methode van Loket.nl. Dit doen we voor test en ontwikkel doeleinde. Voor de productie omgeving wordt elke methode apart geautoriseerd en moet Loket.nl deze autorisatie ook toezeggen. Waarbij gezegd moet worden dat bepaalde methodes niet zonder overleg en afspraken worden vrijgegeven op productie. Bespreek dus altijd eerst met Loket.nl welke methodes jullie willen gaan gebruiken alvorens te ontwikkelen.