Inloggen Loket.nl

Volgen

Afhankelijk van de database waar je als provider onder valt is Loket.nl voor providers en werkgevers te bereiken met behulp van één van de onderstaande URL’s:

https://online.loket.nl/vsp.prd.loket/

of

https://online.loket.nl/vss.prd.loket/

Beide onderdelen zijn beveiligd middels de SSL (Secure Sockets Layer) technologie.

Loket.nl wordt gehost vanuit twee Nederlandse datacenters. Indien het ene datacenter niet beschikbaar is, dan is het andere datacenter volledig in staat de benodigde capaciteit te leveren. Loket.nl zorgt ervoor dat gebruikers, tijdens het inloggen, naar één van beide datacenters worden gestuurd.

Inlogscherm

Op het inlogscherm kan je je gebruikersnaam, wachtwoord en een veiligheidscode invullen. Is de veiligheidscode niet goed leesbaar? Klik direct op de button Login en je krijgt een nieuwe veiligheidscode.

Op het inlogscherm is tevens een logo van Trust Guard te vinden. Dit maakt onderdeel uit van de veiligheid van de applicatie.

Voor de werkgever zijn twee logo's voor de werkgever app op het inlogscherm geïmplementeerd. Met deze logo's en de daaraan gekoppelde linkjes kan je de werkgever app voor Google Android en Apple iOS downloaden.

Wachtwoord wijzigen

Klik met je cursor op het      icoon rechtsboven in het scherm.

Hierdoor wordt onderstaand menu zichtbaar met de optie Wijzig wachtwoord.