Inloggen Loket.nl

Volgen

Inloggen Loket.nl

Het is hartstikke simpel om in het nieuwe Loket.nl in te loggen. We vertellen je de 2 opties!

Wanneer je gewend bent om in de klassieke versie van Loket.nl in te loggen, dan kun je middels de knop rechtsbovenin je scherm doorklikken naar de nieuwe versie

mceclip0.png

 

Wil je direct inloggen in het nieuwe Loket.nl? Navigeer naar https://login.loket.nl om in te loggen in de applicatie.  Ben je je inloggegevens vergeten, dan zijn deze makkelijk op te vragen via de optie ‘Wachtwoord vergeten?’ of ‘Gebruikersnaam vergeten’.

Op het inlogscherm is tevens een logo van Trust Guard te vinden. Dit maakt onderdeel uit van de veiligheid van de applicatie.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Vul dan eerst je gebruikersnaam in. Daarna kun je je wachtwoord opnieuw opvragen. 

 

 

 

 

Inloggen Loket Classic

Afhankelijk van de database waar je als provider onder valt is Loket.nl voor providers en werkgevers te bereiken met behulp van één van de onderstaande URL’s:

https://online.loket.nl/vsp.prd.loket/

of

https://online.loket.nl/vss.prd.loket/

Beide onderdelen zijn beveiligd middels de SSL (Secure Sockets Layer) technologie.

Loket.nl wordt gehost vanuit twee Nederlandse datacenters. Indien het ene datacenter niet beschikbaar is, dan is het andere datacenter volledig in staat de benodigde capaciteit te leveren. Loket.nl zorgt ervoor dat gebruikers, tijdens het inloggen, naar één van beide datacenters worden gestuurd. 

Op het inlogscherm kan je je gebruikersnaam, wachtwoord en een veiligheidscode invullen. Is de veiligheidscode niet goed leesbaar? Klik direct op de button Login en je krijgt een nieuwe veiligheidscode.

Op het inlogscherm is tevens een logo van Trust Guard te vinden. Dit maakt onderdeel uit van de veiligheid van de applicatie.

Voor de werkgever zijn twee logo's voor de werkgever app op het inlogscherm geïmplementeerd. Met deze logo's en de daaraan gekoppelde linkjes kan je de werkgever app voor Google Android en Apple iOS downloaden.

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0