OPGELOST Digitaal ondertekenen obv docx document tijdelijk niet mogelijk.

Volgen

Update 20-06-2024 11:15
De problemen die ontstonden voor ondertekenverzoeken bij Docx bestanden is opgelost.
Ook voor deze bestanden is het weer mogelijk om ondertekenverzoeken te starten.

Momenteel worden docx bestanden welke direct worden geüpload of via documentgeneratie in het werknemerdossier worden gezet, niet geconverteerd naar pdf. Dit betekent dat er voor deze documenten ook geen ondertekenverzoek verstuurd kan worden.

Direct geüploade pdf bestanden kunnen wel aangeboden worden voor een ondertekenverzoek

Wij hebben dit in onderzoek en zullen je middels dit bericht op de hoogte houden.