FAQ: Loket.nl

Volgen

We zetten hieronder de vragen voor je op een rijtje die we afgelopen periode hebben ontvangen. Uiteraard hebben we ook het antwoord erbij gezet.

1. Is Loket.nl nu af?
Nee, het klinkt gek, maar Loket.nl is nooit af. Dat wil zeggen dat we altijd functionaliteiten blijven toevoegen. Wellicht mis je in Loket.nl iets wat je in Loket.nl Classic gewend was. Een aantal zaken hebben we niet overgebouwd. Bijvoorbeeld een aantal standaard overzichten of de beoordelingsmodule. Deze zaken werden te weinig gebruikt om mee te nemen naar Loket.nl.
Wel voegen we nog enkele zaken toe uit Loket.nl Classic. Houd de voorpagina van dit helpdeskportaal hiervoor in de gaten. Daar plaatsen we de laatste updates. Elke maandag om de 2 weken, voegen we weer nieuwe dingen toe.
2. Kan ik als ik wil toch nog terug naar Loket.nl Classic?
Nee, we zijn al een tijd bezig met het bouwen van Loket.nl en we geloven echt dat we er nu klaar voor zijn om met zijn allen over te stappen. Loket.nl is vanaf 2 april voor iedere werkgevergebruiker de standaard. We hebben het afgelopen jaar goed gemonitord hoe vaak er nog werd geswitcht naar Loket.nl Classic en we hebben gekeken om welke redenen dit was. De hoofdreden bleek toch dat gebruikers het gewend waren om in Loket.nl Classic te werken en dus niet omdat er functionaliteiten werden gemist.
3. Waarom kiest Loket.nl voor een nieuwe versie, wat was er mis met Loket.nl Classic?
Er was niets mis met Loket.nl Classic. Sterker nog, we zijn ontzettend trots op ons product. Echter was de techniek niet toekomstbestendig, althans niet voor de lange termijn. We willen een applicatie die voor iedere gebruiker op maat te maken is. Daarnaast is het de basis waarop we verder kunnen bouwen om Loket.nl echt ontzettend gebruiksvriendelijk kunnen maken. Wanneer je nog niet veel hebt gewerkt met Loket.nl, maar wel met Loket.nl Classic, kun je dit wellicht nu nog anders ervaren. Dit begrijpen we volkomen. We zijn er wel van overtuigd dat ook jij uiteindelijk je weg in Loket.nl gaat vinden.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0