Controlebestand inrichting PMT - Loket.nl beschikbaar.

Volgen

Momenteel is PMT bezig met de voorbereidingen op de overstap naar de UPA per 1/1/2024.

Overzichten op aanvraag
Om er voor te zorgen dat de inrichting (en de berekening/nota) van loket.nl en administratie bij PMT in 2024 op elkaar aansluiten stelt PMT overzichten beschikbaar met daarin de specificaties van de deelnemers en op welke manier zij deelnemen aan de verschillende regelingen die bij PMT bekend zijn. De controle van de administratie is gericht op volledigheid van deelnemers en deelname aan de aanvullende regelingen.

Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft Loket.nl ook een overzicht samengesteld wat de gebruiker inzicht geeft ten aanzien van welke werkgevers welke PMT regelingen gebruiken.

Aanvragen kan via een ticket. Per aanvraag wordt er 1 uur in rekening gebracht. Geef bij de aanvraag aan voor welke peildatum het overzicht moet worden samengesteld.

Welke cao's?
In het loket overzicht zijn deelnemers opgenomen welke gekoppeld zijn aan de eerste regeling uit de cao's:

11 Carrosseriebedrijf
11 HISWA / SZS
11 Isolatiebedrijf
11 Metaalbewerkingsbedrijf
11 Motorvoertuigen- en het tweewielerbedrijf
11 Tankstations en Wasbedrijven
11 Techn.Installatiebedr.(v/h Loodgieters-,etc)
11 Technisch Installatiebedr.(v/h Elektrot.bedr)

 

Ook zijn ANW-regelingen, inhoudingen en ouderschapsverlof indicaties in het Loket.nl overzicht opgenomen.

Wanneer er in het PMT overzicht gegevens staan welke niet terugkomen in het Loket overzicht, kan dit aanleiding zijn voor actie. Bijvoorbeeld het inrichten van een ANW-regeling in Loket.nl

Het Loket overzicht kan in principe ieder moment en zo vaak als nodig worden opgevraagd. PMT zet wekelijks een actueel overzicht klaar voor alle werkgevers – op basis van de stand in  hun administratie. Omdat wij begrepen hebben van PMT dat nog niet alle administraties 'gekoppeld' zijn  is het afhankelijk van het moment waarop de gebruiker mutaties heeft doorgegeven aan PMT leidend of de administraties bij PMT en in Loket.nl synchroon zijn.

 

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0