Qlik Providerdashboard

Volgen

Wil je in één oogopslag inzicht in je klantenbestand? Met het providerdashboard zie je o.a. direct hoe Loket.nl wordt gebruikt door je klanten en in welke cao’s je goed vertegenwoordigd bent. Dit kun je inzetten om te meten hoeveel groei je doormaakt. 

Gebruikmaken van het dashboard

Voor kantoren met minimaal 1.000 jaaropgaven stellen wij één licentie gratis beschikbaar. Aan die licentie kun je één gebruiker koppelen. Dat doe je als volgt:

Je gaat in Loket Classic naar het startscherm provider. Vervolgens kies je in de menubalk voor Providergegevens > Dashboard. Daar staat één licentie. Degene die beschikt over het recht 'Applicatiebeheer Provider' kan een gebruiker hieraan koppelen (let op: dit kan echt alleen als je over dit recht beschikt).

Je koppelt de gebruiker heel eenvoudig door het veld te wijzigen en te kiezen uit de lijst met gebruikers. Wanneer je dit hebt opgeslagen, kan de gebruiker het dashboard raadplegen door opnieuw in te loggen. Hij of zij ziet dan op het startscherm een extra menuknop rechts genaamd Dashboard. Als daarop geklikt wordt, is het dashboard direct zichtbaar.

Video impressie dashboard

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1