Wachtwoord vergeten gebruiker AK

Volgen

Als je het wachtwoord vergeten bent van de gebruiker AK (je gebruikersaccount voor Loket), zijn er twee mogelijkheden:

- Je vraagt een collega met een Loket gebruikersaccount in dezelfde omgeving of hij of zij jouw gebruikersaccount wil resetten. Dat wil zeggen; een nieuw wachtwoord aanmaken en dit doorgeven.schermafbeeldingwachtwoordresetakgebruiker.png

Heb je geen collega's (beschikbaar). Stuur dan een verzoek via het helpdeskportaal naar de helpdesk. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.