Update Loket.nl 24-04-2023

Volgen

Maandagavond 24  april voeren we een update uit rond 21.30
De applicatie is dan tijdelijk niet beschikbaar. 
We zijn achter de schermen nog bezig met de laatste technische zaken voor het opleveren van de PAWW aangifte. Daarnaast zijn wij ook nog bezig met het oplossen van het issue rondom de bug van de berekening van het ouderschapsverlof gemeld in: Actuele bugs (Laatste update 24-04-2023)

We leveren vanavond o.a. onderstaande zaken op. 
1. CAO code loonaangifte verplicht
2. Overige bugs en optimalisaties

1. CAO code loonaangifte verplicht
Op het tabblad Adm staat een veld voor de CAO code loonaangifte. Dit veld wordt doorgegeven in het loonaangiftebericht. Dit veld wordt ook gebruikt door andere instanties.
Vanaf de release zal er een signaal gegenereerd worden als het veld niet gevuld is. Vanaf 1 oktober zal dit signaal omgezet worden in een foutmelding.
Je kun via Overzichten Provider -> Administratie -> Export administraties in de kolom Cao filteren op welke administraties nog geen CAO code loonaangifte gevuld hebben.
Welke code je dient te vullen kun je vinden via deze link. 

2. Overige bugs en optimalisaties
- Verdeling journaal op werknemerniveau start nu met de periode waarin we leven. Voorheen werd deze leeg gelaten. Deze optimalisatie is aangedragen op idee.loket.nl
- Widget Verjaardagen liet ook andere signalen zien. Deze signalen horen alleen inzichtelijk te zijn via het Takencentrum. 


Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0